Délegyháza

Önkormányzat

BÚÉK DÉLEGYHÁZA!!!

 Kedves Délegyháziak, Kedves Barátaim!

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. Valamennyi polgártársunknak köszönöm az elmúlt esztendőben végzett munkát, köszönöm a türelmet, köszönöm a megértést. Köszönöm a jószándékú kritikákat és köszönöm a segítő javaslatokat.

Remélem, 2012-ben megvalósulhat három komoly tervünk, s így elkészül ivóvízünk arzénmentesítésével kapcsolatos negyedmilliárdot meghaladó beruházásunk, 150 millió forintos projekt keretében felújítjuk óvodánkat, illetve húszmillió forintért az iskola sportudvara is korszerű rekortán borítást kap.

Nagy feladatok várnak hát ránk, melyeket csak együtt, jó szándékkal, kitartó hittel és összefogással tudunk megvalósítani. E nemes munkában számítok valamennyi délegyházi segítségére.

A beruházások mellett nem szabad megfeledkeznünk az önhibájukon kívül anyagi nehézségekkel küzdő társainkra, e körben igyekeznünk kell tovább erősíteni a szociális hálót. Több pénzünk várhatóan nem lesz az anyagi gondokkal küzdők támogatására, ezért törekednünk kell arra, hogy a valóban rászorulók kapjanak érezhető segítséget közös pénzünkből.

Határozott és takarékos gazdálkodást kell folytatnunk 2012-ben is. Egyetlen fillérünk sem kerülhet rossz helyre, egyetlen forintunk sem mehet kárba. Úgy a Polgármesteri Hivatalban mint minden egyes intézményünkben megköveteljük az emberközpontú hatékony és magas színvonalú munkát, a precizitást és a szakértelmet.

Bízunk abban, hogy az új alapokra helyezett együttműködés polgárőrségünkkel javít közbiztonságunkon és csökkenni fog a bűnözés településünkön. 

Az első néhány hónap tapasztalatai igazolják, hogy jó döntés volt az iskolabusz beállítása, s a megújult menetrenddel már nemcsak a tanyán élők, de a kertvárosiak is jól használhatják  a járatokat. 2012-ben is tovább működtetjük a buszt, reményeink szerint a szülők és a tanulók megelégedésére.

Kedves Délegyháziak!

Őszinte szívvel kívánok Önöknek, Nektek az új esztendőre erőt, egészséget, hitet, kitartást, szeretetet és jókedvet, továbbá minden elképzelhető egyéb jót!

Kívánom, hogy a jószándékú tervek megvalósuljanak, kívánom, hogy a betegek felgyógyuljanak, kívánom, hogy a haragosak kibéküljenek, a barátságok erősödjenek, a szerelmek beteljesedjenek.

Kívánom, hogy a természeti csapások elkerüljenek bennünket, s kívánom, hogy úgy Délegyháza, mint szeretett hazánk Magyarország békességben, boldogságban éljen!

Őszinte tisztelettel és barátsággal:

 

Dr. Riebl Antal polgármester

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.