Délegyháza

Önkormányzat

Margaréta Nyugdíjasklub

Délegyházi Margaréta Nyugdíjas Klub

 

Vezetője: 2007. január 08-tól Görbe Istvánné.

 

Alakult 1985. november 23-án, Varga Sándorné vezetésével. Megalakulása óta sokat költözött, lakása volt a könyvtár, a napközi, az iskola és az úttörőház is. Végül a felújított Kölcsey Művelődési Ház adott állandó helyet a szépen, tartalmasan működő klubnak. Két hetente jönnek össze és családias hangulatban töltik el idejüket.

 

Munkaterv szerint működik, pályázatokon díjat nyer, vetélkedőkön KI MIT TUD-on dobogós díjat szerez, oklevelet kap. Egész falat betöltenek az eredményeket bizonyító dísz-oklevelek.

 

A kulturális munka sikerei Purthál Jánosné szakszerű irányításával kezdődött.

 

Különösen megható, amikor a kerek 60-70 és 80 éves tagjait köszönti a csoport, ez mindig az "Öregek Napját" teszi még fényesebbé. Emlékezetes marad az az összejövetel, mikor 2010. szeptemberében a 25. születésnapját ünnepelte.

 

A tagság igen érdeklődő. Színházba jár, fürdőhelyekre kirándul, és a gyönyörű lakhelyüket kihasználva tóparti összejövetelt tart. Más nyugdíjas klubbal is van kapcsolatuk. Régi a barátság Áporka, Kiskunlacháza és Dunavarsány Nyugdíjas Klubjával. Immár sokadik alkalommal Kistérségi Találkozókon vesznek részt. Ott a klub táncosai remekelnek tudásukkal.


Görbe Istvánné   klubvezető

 


SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.