Délegyháza

Önkormányzat

Napsugár Óvoda

Napköziotthonos Óvoda

 

Igazgató: Nagyné Halai Zsuzsanna

Cím: 2337 Délegyháza Árpád utca 6.

Telefonszám: 06/24-212-070

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Alalpító okirat

 

 

Óvodánk Pest megyében, Budapesttől 28 km-re, tavakkal körülvett kis településen a falu középpontjában található.

1965-ben épült 2 csoportszobával és a szükséges mellékhelységekkel. Akkor a gyermekeket még úgy kellett összetoborozni, hogy járjanak óvodába.
Évek során egyre gyarapodott és még gyarapszik is a falu lakóinak száma, így az óvodások létszáma is nő. Szükségessé vált a konyha bővítése és új csoportszobák építése is indokolt volt.

Helyi programot készítettünk, a szerint dolgozunk.

Mivel tágas udvar övezi óvodánkat, nagy hangsúlyt fektetünk a szabad levegőn való tartózkodásra, mozgásra, játékra. A tavak közelsége lehetővé teszi minden évszakban a közös tapasztalatszerző sétákat, a természet változásának megfigyelését, ezzel is segítjük a gyermekeink lakóhelyéhez fűződő pozitív érzelmének kialakulását.

Gyakran visszük gyermekeinket gyerekelőadásokra, kiállításokra, kirándulásokra, tőlünk távolabb eső helyekre is, ezáltal nem csak közvetlen környezetüket, hanem hazánk más tájait is megismerik.

Képek:

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.