Információk Honlapunkról.

Tisztelt Látogató!
Tisztelettel üdvözlünk mindenkit aki oldalunkat megtisztelte figyelmével.
Oldalunkon folyamatosan bővülő információkat kívánunk biztosítani Délegyháza lakosságának, valamint minden személynek, akinek Délegyházával kapcsolatban van szüksége információkra.
Tájékoztatjuk, hogy ezen hír részleteiben hasznos információkat kaphat oldalunk használatával kapcsolatban, melyek alapján könnyebben tájékozódhat menüpontjaink között.
Oldalunkon lehetősége van regisztrációra. Regisztrált látogatóinknak lehetőségük van személyre szabni oldalunkat, valamint több lehetőség elérhető számukra oldalunkon.
A "Közérdekü adatok "menüpontunk alatt kategóriákra bontva megtalálhatják a Polgármesetri Hivatal, illetve az Önkormányzat által rendelkezésre bocsájtott dokumentumokat, melyek a hivatali ügyintézésekhez kellhetnek.Letölthetik 2007-től napjainkig a testületi határozatokat, jegyzőkönyveket.
Folyamatosan illesztünk be egyéb hasznos dokumentumokat. Akinek olyan dokumentumra van szüksége ami nincs a választható lehetőségek között regiszráció után üzenetben kérheti a webmastertől. Amennyiben a kért dokumentumot lehetséges elérhetővé tesszük, és személyes üzenetben viszajelzést küldünk.
Tájékoztatjuk önöket, hogy a letölthető dokumentumok mennyisége miatt az elmúlt évek dokumentumait csoportosítva, tömöritett formában tudják letölteni, a 2010 es anyagokat pedig egyesével külön feltöltve találják.
A Linkek menüpont alatt kategóriák szerint megtalálhatják számtalan szolgáltó, illetve lakosságot érintő szervezet honlapját, melyet egy kattintással elérhet.
A Link beküldése, Hír beküldése, Cikk beküldése, Kép beküldése, menüpont alatt küldhetnek be hasznos információkat. Amennyiben megfelel a moderálási feltételeknek, felrakjuk a megfelelő menüpont alá.

Ha valamely menüpont nem működik kérjük a Hibajelentő menü alatt tájékoztassanak a problémáról.

Kérem a Délegyházán működő civil szervezetek képviselőit, hogy elérhetőségeiket, fontosabb adataikat küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, hogy mielőbb felrögzíthessük önöket.
Információinkat hamarosan tovább bővitjük.
További kellemes és hasznos időtöltést kívánunk oldalunkon.