Délegyháza

Önkormányzat

Információ az árvízkárosultaknak tőrtént gyűjtésről.

Tisztelt Délegyházi lakosok!

Az elmúlt hetekben több ízben kaptam mind én, mind Dr. Riebl Antal úr olyan megjegyzéseket, hogy az árvízkárosultaknak történő gyűjtés során nem fogadtuk el a Máltai szeretetszolgálat által felajánlott adományokat. Többen jelezték felém, hogy sértőnek érzik e megkülönböztetésünket.A további félreértések elkerülése érdekében tájékoztatok mindenkit, a pontos tényekről. A gyűjtés napjának délutánján megkerestek telefonon, és tájékoztattak arról, mivel tudnának támogatni.Ezután felhívtam az Edelényi önkormányzat illetékesét, és megkérdeztem, a jelzett adományokra szükségük van e. Az önkormányzat illetékese tájékoztatott, hogy a jelzett adományokból már jóval több van nekik, mint amire szükségük van. Ezután jeleztem a szeretetszolgálat felé, hogy köszönik a felajánlást, de próbálják oda juttatni ahol esetleg szükség van rá. Ezután pedig elterjedt a hír, hogy a Máltai adományokat mi nem fogadtuk el.

Megkérek mindenkit aki e hír terjesztésében részt vett, hogy azoknak az embereket akik akciónkhoz első szóra csatlakoztak és munkájukkal támogattak minket ne hozzák alaptalan vádakkal kellemetlen helyzetbe.

Köszönettel: Boltos József

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.