Délegyháza

Önkormányzat

Elkezdődött az útfelújítás

 

Végre, végre! Elkezdődött a Dunavarsány-Délegyháza összekötő út felújítása. Az aláírt szerződés szerint a munka  legkésőbb 2011. július 31-ig befejeződik, de lehet, hogy még előbb sikerül elkészülni.

A kivitelező "SZIGET-SZILÁRD" Út- és Közműépítő Ipari és Szolgáltató Kft. kiváló referenciákkal rendelkezik – a dunavarsányi utak nagy részét is ők készítették -, így okkal bízhatunk abban, hogy hosszú időre megoldódik több évtizedes gondunk. A közbeszerzési eljárás során nyertes cég bruttó 32.243.474 Ft összegért vállalta a munkát. Az érintett szakasz 1400 méter hosszan és 560 centiméter szélességben lesz felújítva úgy, hogy átlagosan hét centiméter – de legkevesebb mindehol hat centiméter – vastagságban kerül új burkolat az út felületére.

A takarékosság jegyében Önkormányzatunk külső tanácsadó nélkül, maga bonyolította le a közbeszerzési eljárást, illetve a csapadékelvezető árkot is saját erőből alakítjuk ki. A vállalkozói díjat részben önerőből, de nagyrészt hosszú lejáratú hitelből finanszírozzuk.

A munkálatok alatt lesz ugyan némi kellemetlenség, azonban a végső cél megvalósulása reméljük kárpótol mindenkit ezért a kisebb bosszúságért. 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.