Délegyháza

Önkormányzat

Gazdasági vezetőt keres a CSÖSZ

A Csepel-Sziget és Környéke Többcélú Önkormányzati Társulás

munkatársat keres az alábbi pozícióra:

Gazdasági vezető

teljes munkaidőben

Feladatok:

Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv gazdasági tevékenységének teljeskörű, önálló, felelős irányítása, ellenőrzése és a pénzügyi feladatok ellátása.

A ráckevei székhelyű Csepel-sziget és Környéke Egységes Pedagógiai Szakszolgálat gazdasági vezető feladatainak ellátása.

Felelős a költségvetési szerv előirányzatai tekintetében a tervezési, gazdálkodási, finanszírozási, adatszolgáltatási és beszámolási feladatokért.

További feladatai: számviteli előírások betartása, ellenőrzése, együttműködés az intézmény felügyeleti szervével (előirányzat módosítás, normatíva igénylés és elszámolás), Állammal szembeni elszámolások. A kistérség önkormányzataival kapcsolatos bevételek és kiadások pénzügyi bonyolítása. Számviteli nyilvántartási rend szervezése, naprakészség biztosítása. A szabályzatok aktualizálása – jogszabálykövetés, személyzeti és munkaügyi feladatok, gazdálkodási intézkedések meghozatala.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Elvárások:

  • Felsőfokú számviteli végzettség, vagy
  • felsőoktatásban szerzett egyéb végzettség mellett államháztartási mérlegképes könyvelői szakképesítés
  • szerepeljen a Számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 151. § (3) bekezdése szerinti nyilvántartásban és rendelkezzen a tevékenység ellátására jogosító engedéllyel
  • munkajogi ismeretek
  • felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások)
  • magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség

Előnyt jelent:

  • vezetői tapasztalat
  • kistérségi társulásnál szerzett szakmai tapasztalat

Munkavégzés helye: Szigetszentmiklós és Ráckeve

Jelentkezés módja:

elektronikusan: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címenszakmai önéletrajzzal

Jelentkezés határideje: 2012. március 26. hétfő 17:00 óra

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

1.       iskolai végzettséget tanúsító oklevelek másolata,

2.      3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, amellyel a pályázó igazolja, hogy a bűntettesek nyilvántartásában nem szerepel, illetve oktatás területen nem áll foglalkozástól eltiltás hatálya alatt

3.      nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul

4.      nyilatkozat a pályázat nyílt vagy zárt ülésen történő tárgyalásáról.

A gazdasági vezetőt a Társulási Tanács nevezi ki.

 

 

 

  

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.