Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás Hulladékszállítással Kapcsolatban!

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

A DTkH Nonprofit Kft. által hulladékszállítási ügyben megküldött szórólapokat – a DTkH Nonprofit Kft. ügyvezetőjével folytatott személyes egyeztetésen született megegyezés alapján - az alábbiakkal egészítjük ki:

A szolgáltató elszállítja a zöldhulladék elszállítására szolgáló, a következőkben felsorolt biológiailag lebomló zsákban kihelyezett zöldhulladékot is mindaddig, amíg az a lakosság rendelkezésére áll. Ezek a kihelyezhető zsákok a következők: 

-    A 2017. évben a Vertikál Nonprofit Zrt. által biztosított zöldhulladék gyűjtő zsák,

-    a Városi Sándor egyéni vállalkozó (2337 Délegyháza Rákóczi utca 2. szám alatti vasáru üzlet) által értékesített 100.- Ft/db áron vásárolható biológiailag lebomló zsák (mely jelenleg is beszerezhető a vasáru üzletben),

-    A 2017. évben a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályán vásárolt biológiailag lebomló zsák.

 

Az egyeztetések további eredménye, hogy a kizárólag zöldhulladék gyűjtésére szolgáló edényzetben (amire rá kell írni, hogy zöldhulladék) kihelyezett zöldhulladékot továbbra is elszállítja a szolgáltató.

 

 

 

Délegyháza Község Önkormányzata

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.