Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

 délegy címer

Tisztelt Délegyházi Lakótársaim!

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az alábbi intézkedéseket tettem:

1.)    A Rákóczi úton és az Újpesti soron lévő játszóterek használatát megtiltom. A Rákóczi úti játszóteret lezártuk, az Újpesti soron lévőt kordonnal elkerítettük. Kérem a tiltás szigorú betartását.

2.)    A Sörkuckót (Rákóczi út) 2020. március 17. napjától bezárattam.

3.)    A Falunapokra elkülönített összeg 90 %-át a koronavírus terjedésének megelőzésére és a kapcsolódó intézkedések végrehajtására csoportosítjuk át. Ennek következtében -amennyiben a Falunapok megrendezésre kerülnek- az szerényebb keretek között fog megvalósulni.

Javaslataim, kéréseim:

Községünkben lévő valamennyi élelmiszerboltok vonatkozásában kérem, hogy 6 (hat) négyzetméterenként egy ember menjen be, a többiek az ajtó előtt várakozzanak úgy, hogy legalább 1 méter távolságot tartsanak egymástól.

Kérem, hogy a boltok, üzletek bejáratánál legyen kézfertőtlenítésre lehetőség és kérem, hogy azokat a vásárlók használják is!

 

Kérem, hogy a Postára egyszerre annyi ember menjen be, ahány ablak van nyitva. A fertőtlenítésre vonatkozó előző bekezdésben írtak itt is alkalmazandók.

Fenti utasításaim és kéréseim Dr. Kotora Noémi javaslatára történtek.

 

Tisztelettel és köszönettel: Dr. Riebl Antal polgármester sk.

                                                     Dr. Molnár Zsuzsanna jegyző sk.

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.