Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Kedves Délegyházi Lakótársaim!

 

A koronavírus járvány elterjedésének megakadályozására vonatkozó ajánlások értelmében fontos, hogy a településen élő időskorúak ne hagyják el otthonaikat.

Számos esetben a család és hozzátartozók segítségével megoldható, hogy a bevásárlások és az esetleges gyógyszerkiváltások miatt se kelljen a veszélyeztetett korosztályba tartozóknak elhagyniuk otthonukat, azonban vannak olyan lakótársaink, akik egyedül élnek, nem számíthatnak a család segítségére.

Délegyháza Község Önkormányzat részéről létrejött egy csapat, akik közreműködnek az időskorúak ellátásában, így dr. Riebl Antal mellett, dr. Molnár Zsuzsanna jegyző asszony, Tisza Gabriella, Dóra Aladárné, Budavári Irma, Ács Ágnes, Zolnai Krisztina, Dr. Balogh-Gaál Andrea, Dósa Renáta és Zsákai Judit vállalnak feladatot a segítségnyújtásban.

Az összefogás jegyében várjuk olyan önkéntesek jelentkezését, akik aktívan is részt vállalnának a vírus terjedésének megakadályozásában azzal, hogy a segítség nélkül maradt, a vírus szövődményeinek leginkább kitett délegyházi lakótársainknak ne kelljen elhagyniuk otthonaikat, így a rendkívüli időszak alatt segítenének mindazokban a feladatokban, melyek egyébként közösségi érintkezéssel járnak.

A jelentkezéseket várjuk Dr. Balogh-Gaál Andreánál, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve 06-24/542-155 (5-ös mellék) telefonszámon.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.