Délegyháza

Önkormányzat

Felhívás

 

Tisztelt Szülők!

 

 

A községünkben működő önkormányzati fenntartású Délegyházi Vackor Bölcsőde és Zsebi-Baba Családi Bölcsőde mellett a közeljövőben, az engedélyek megszerzésétől függően várhatóan a tavasz folyamán megkezdi tevékenységét a Rózsaharmat Nonprofit Kft. bölcsődéje és SNI-s bölcsődéje is. A bölcsődei ellátást igénylő várható gyermeklétszám felmérése érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben a 2024/2025. nevelési évre 2024. szeptember 1-től bármelyik bölcsődébe, avagy a Rózsaharmat Nonprofit Kft. bölcsődéibe (Rózsaharmat Bölcsőde, Csipkebogyó Bölcsőde (SNI-s bölcsőde)) már az indulástól kezdődően szeretnék a gyermeküket beíratni, kérjük jelezzék felénk a mellékelt regisztrációs lap kitöltésével a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen 2024. február 15-ig.

 

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs lap kitöltése nem jelenti egyben a gyermek bölcsődei felvételét is, a felvételt a bölcsődék által a tavasz folyamán meghirdetett beiratkozás során kell igényelni, a bölcsődék által meghatározott módon és nyomtatványok benyújtásával.

 

 

Köszönjük, hogy ezúton is segíti munkánkat!

 

Délegyháza Község Önkormányzata

 

 

Regisztrációs lap

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.