Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tisztelt Választópolgárok, Jelöltek! Kedves Érdeklődők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelöltek 2024. június 3-án 17.00 órai kezdettel tartandó bemutatkozó fórumát élő adásban közvetítjük Délegyháza Facebook oldalán.

A bemutatkozó fórum szabályai az alábbiak:

A nyilvántartásba vett polgármester-jelöltek maximum 10 perc, a képviselőjelöltek és a nemzetiségi jelöltek maximum 3 perc időtartamban mondhatják el bemutatkozó beszédüket.

A bemutatkozásra választástípusonként csoportosítva, a jelöltek szavazólapi sorrendjében kerül sor. Először a nemzetiségi képviselő-jelöltek, aztán a képviselő-jelöltek, végezetül pedig a polgármesterjelöltek mutatkoznak be Bulyákiné Éberth Anna moderátor közreműködésével. Végezetül – rövid szünet után - a megjelent érdeklődők jelöltekhez intézett kérdéseire kerül sor.

A kérdéseket a Művelődési Ház előterében választástípusonként kihelyezett urnákba lehet elhelyezni, melyhez tollakat és papírt is készít ki a Helyi Választási Iroda. A lapra kérjük ráírni, hogy kinek szól a kérdés, és magát a kérdést is. Kérjük, hogy a kérdéseket udvarias hangnemben szíveskedjenek feltenni. A kérdéseket a moderátor olvassa fel, választástípusonként és jelöltenként a szavazólapi sorrendben, először a nemzetiségi jelöltek, majd a képviselőjelöltek, végezetül a polgármester-jelöltek felé intézett kérdéseket.

A válaszok legfeljebb 1 percet vehetnek igénybe kérdésenként, minden jelöltnek lehetősége van azonban arra, hogy 3 kérdésre 2 percben adjon választ. Amennyiben a jelölt élni kíván e lehetőséggel, ezt az adott kérdés hallatán jelezheti a moderátor felé.

Fenti szabályokra való tekintettel a Facebook élő adás hozzászólásait letiltjuk.

 

dr. Molnár Zsuzsanna

HVI vezető

 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.