Délegyháza

Önkormányzat

Diákmunka Felhívás

ISMÉT LEHETŐSÉG NYÍLT ÖNKORMÁNYZATUNKNÁL NYÁRI DIÁKMUNKÁRA!

 

A PROGRAM 2019. JÚLIUS 1-TŐL AUGUSZTUS 31-IG TART!

DOLGOZHATSZ NAPI 6 ÓRÁBAN, AMENNYIBEN ELMÚLTÁL 16 ÉVES!

JELENTKEZZ SZILVESZTER LAJOS ALPOLGÁRMESTER ÚRNÁL A 06/30/692-1073, ILLETŐLEG

VARJU MIKLÓSNÉ ÜGYINTÉZŐNÉL A 06/24/542-155/6 TELEFONSZÁMOKON.

KIZÁRÓLAG CSAK AZ VEHET RÉSZT A DIÁKMUNKÁBAN, AKI ELŐZETESEN REGISZTRÁL A LAKÓHELY SZERINT ILLETÉKES JÁRÁSI HIVATAL FOGLALKOZTATÁSI OSZTÁLYÁN (Szigetszentmiklós, Apor V.u.1.)

 

Tájékoztatás Petőfi utca aszfaltozása

Tisztelt Ingatlantulajdonos!

Tisztelt Ingatlan használó!

2019. 05. 23-án, csütörtökön tervezzük Délegyháza Petőfi utcában az út aszfaltburkolatának felújítását új aszfalt terítésével. Akik ezen a napon használni kívánják az autóikat reggel 7 óráig álljanak ki az autóval az utcából, mert a frissen terített aszfaltra az autók nem hajthatnak rá.

A Petőfi utcát a Rákóczi utca (vasút melletti utca) – Némedi út közötti szakaszon 7 órakor lezárjuk.

Személyautók este 7 óra után hajthatnak be az utcába, a lezárást ekkor megszüntetjük.

Az utcában parkoló buszok, teherautók vezetőit, tulajdonosait megkérjük, hogy csütörtök este még ne álljanak be az utcába, busszal, teherautóval legkorábban péntek reggel hajtsanak be. Az aszfalt a hűvösebb éjszakai hőmérséklet alatt keményedik át.

Délegyháza, 2019. 05. 20.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Kivitelező

Délegyháza Község Önkormányzata pályázatot ír ki Délegyháza II., III., IV., V., VI. tavainak elnevezésére

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Délegyháza Község Önkormányzata

pályázatot ír ki

Délegyháza II., III., IV., V., VI. tavainak elnevezésére

Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testületének 2019.IV.24. napján elfogadott, erre vonatkozó határozata alapján.

1. A pályázat célja

A Délegyháza Község II., III., IV., V. és VI. tavainak elnevezésére való javaslattétel. Az I. tó neve Gizella- tó, ezért ezt a tavat nem kell elnevezni. A tavakat elnevezésében érvényesüljön valamilyen egységes koncepció. Kérjük, hogy a Pályázó tüntesse fel a névadásban rejlő összefüggéseket is.

Pályadíj: nincs

2. A pályázók köre

A pályázatra azok a települési önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező magánszemélyek és székhellyel rendelkező jogi személyek jelentkezhetnek, akik szeretnék a tavak elnevezésben részt venni.

3. A pályázat benyújtásának helye, módja és határideje

Délegyházi Polgármesteri Hivatal /3. szoba

2337 Délegyháza, Árpád u.8.

A terveket tartalmazó pályázatot papír alapon, zárt borítékban kell benyújtani.

A pályázat önkormányzathoz történő benyújtásának

határideje: 2019. június 7. 11.00 óra

4. Adatkezelés

A pályázó pályázata benyújtásával

a)   hozzájárul ahhoz, hogy a pályázatban lévő személyes adatait a pályázatot kiíró Délegyháza Község Önkormányzat nyilvántartásba vegye és a pályázat időtartama alatt maga kezelje;

5. A pályázat elbírálása

A beérkezett pályázatokat Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő- testülete bírálja el 2019. június 30-ig:

a) az elbíráló képviselő- testület a pályázókat hiánypótlásra szólíthatja fel a formai ellenőrzés és az elbírálás során, az önkormányzat által meghatározott határidőben, amely azonban nem lépheti túl a pályázatok képviselő- testületi elbírálási határidejét.

b) a pályázat elbírálása a képviselő- testület döntése alapján történik.

A pályázó a képviselő- testület döntése ellen fellebbezéssel nem élhet, a pályázati döntés ellen érdemben nincs helye jogorvoslatnak.

6. Értesítés a pályázati döntésről

Délegyháza Község Önkormányzat Polgármestere a meghozott döntésről és annak indokáról 2019.június 30-ig elektronikusan vagy postai úton küldött levélben értesíti a pályázókat.

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást kérni:

Délegyházi Polgármesteri Hivatal 3. szoba vagy titkárság

2337 Délegyháza, Árpád u.8.

Tel:06-24 542-155 /3 mellék

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Felmerült már a kérdés, hogyan tudna tenni környezete megóvása érdekében? Gyűjtse szelektíven csomagolási hulladékát!

Felmerült már a kérdés, hogyan tudna tenni környezete megóvása érdekében?

Gyűjtse szelektíven csomagolási hulladékát!

Társaságunk, a DTkH Nonprofit Kft. a környezettudatosság jegyében, a közszolgáltatás keretein belül, Ügyfeleink kényelmi szempontjait szem előtt tartva, házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést is végez.

Ez azt jelenti, hogy 2 hetente összegyűjtjük az ingatlanok elé, sárga színű DTKH-s emblémás zsákokban kihelyezett szelektív csomagolási hulladékot (papír, fém, műanyag, tetrapack).

A szükséges SÁRGA színű DTkH emblémás zsákokat térítésmentesen biztosítjuk, melyek bármelyik Ügyfélszolgálatunkon beszerezhetőek, illetve, ha az első alkalommal bármilyen áttetsző (nem fekete) zsákban kerül kihelyezésre a szelektált hulladék, úgy a következő gyűjtési alkalomra cserezsákként biztosítjuk Önnek!

Eddig egyszerűen hangzik, és ez a gyakorlatban is ilyen egyszerű! Járjuk körbe a szelektív gyűjtést, hogyan végezzük jól!

Mi kerülhet a SÁRGA zsákba?

ü  papír (tisztán, laposra hajtogatva): kartondoboz, hullámpapír, élelmiszerek és kozmetikai cikkek papírdobozai, színes és fekete-fehér újság, szórólap, prospektus, irodai papír, füzet.

ü  műanyag (kiöblítve, laposra taposva): színes- és víztiszta PET palack, kupak (üdítős, ásványvizes), kozmetikai és tisztítószerek flakonjai (pl: samponos, öblítős, mosogatószeres), reklámszatyor, nylonzacskó, csomagolófólia, fólia (zsugor és strech), joghurtos, tejfölös és margarinos dobozok,

ü  fém- és italos kartondoboz (kiöblítve, laposra taposva): fém italos doboz (pl: üdítős, sörös, energiaitalos), tartós tej és üdítők dobozai (TetraPack), konzervdoboz

Higgye el, jól megférnek egymás mellett!

Ne botránkozzon meg azon, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékokat összeöntjük! Az összegyűjtött csomagolási hulladékokat válogatóműveinkbe szállítjuk, ahol megtörténik a frakciók utólagos külön válogatása. A frakciók együttes gyűjtésének egyrészt gazdaságossági okai vannak, illetve a korábban a gyűjtőszigeteken alkalmazott frakciónkénti különgyűjtés csekély mértékben valósult meg, ezért minden esetben így is szükséges volt az utólagos válogatás!

Kiöblítve?! IGEN!

Egyes flakonokat, ételes dobozokat és olajos palackokat elvileg el kellene mosogatni, mielőtt a zsákba kerülnek. Sokakban megfogalmazódik, hogy a mosogatással azonban vizet pocsékolunk, és ezzel többet ártunk a környezetünknek. Vagy mégsem? Nem azt várjuk el, hogy patyolat tiszta legyen, csupán azt, hogy makacs szennyeződések ne legyenek benne/rajta. Elég, ha például a mosogatás végén a mosogatóvízben átöblítjük, vagy szükség szerint szivaccsal eltávolítjuk a szennyeződéseket!

Különösen fontos mozzanata ez a gyűjtésnek, mivel ugyanabba a zsákba kell rakni az összes szelektíven gyűjtött hulladékot (vagyis a műanyag, a papír és a fém együtt) és ha más anyagokkal szennyeződnek, sajnos nem hasznosíthatóak újra!

Az sem elhanyagolható szempont, hogy otthon sem büdösödnek a zsákban az elszállítás időpontjáig.

Kissé elcsépelt szlogen, de tapossa laposra!

A gyűjtés másik ugyancsak nem elhanyagolható momentuma, hogy lehetőség szerint a zsákba a lehető legkisebb térfogattal helyezze el a műanyag palackokat, flakonokat, dobozokat! Lapítsa ki az italos kartonokat, a palackokat is. A műanyag kupakokat nem szükséges visszacsavarni! Mindezek elősegítik, hogy több csomagolóanyag férjen a zsákokba, ezáltal a gyűjtőjárművekbe is!

Most beszéljük arról is, mit ne tegyünk!

NE tegyünk a SÁRGA zsákba üveget, használt papír zsebkendőt, szalvétákat, felvágottak csomagolását, hungarocellt, CD-lemezt, magnó- és videokazettát, egyéb műanyagnak ítélt hulladékot (pl. nejlonharisnya), ezek a kommunális edénybe kell, hogy kerüljenek!

A színes és színtelen öblös üveg (italos üveg) elhelyezésére keresse a településen kihelyezett üveggyűjtő konténereket! Köszönjük!

Amennyiben mégis előfordult, hogy szennyezett vagy szelektíven nem gyűjthető hulladékot helyezett a szelektíves zsákba, az utólagosan a válogatás során a hasznosítható anyagoktól elkülönítve, a háztartási hulladékokkal együtt került ártalmatlanításra!

Segítse munkánkat, csak az újrahasznosításra alkalmas hulladékokat gyűjtse szelektíven!

Ne aggódjon, hamarosan rutinná válik!

Ha elsőre nem is sikerült megjegyeznie a gyűjthető hulladékfajtákat, akkor sincs probléma! SÁRGA zsákunkra rányomtattuk, milyen hulladékok kerülhetnek bele.

Itt a lehetőség, valóban otthon kezdődik a környezet megóvása! Gyűjtsünk együtt!

A szelektív hulladékgyűjtés időpontjairól a www.dtkh.hu oldalon tájékozódhat. További kérdések esetén Ügyfélszolgálataink elérhetőségein állunk szíves rendelkezésére!

 

Délegyházi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Délegyházi Polgármesteri Hivatal pénzügyi előadó munkakör betöltésére.

Délegyházi Polgármesteri Hivatal

                       

a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján

pályázatot hirdet

Délegyházi Polgármesteri Hivatal

pénzügyi előadó

munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama:

határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege:

Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:

Pest megye, 2337 Délegyháza, Árpád utca 8.

A közszolgálati tisztviselők képesítési előírásairól szóló 29/2012. (III. 7.) Korm. rendelet alapján a munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

Pénzügyi

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Pénzügyi tevékenységek ellátása (pénztár, számlázás, analitika, stb.) munkaköri leírás alapján

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

•         Magyar állampolgárság,

•         Cselekvőképesség,

•         Büntetlen előélet,

•         Középiskola/gimnázium, Gazdasági középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és gazdaságtudományi, statisztikai, banki ügyintézői, informatikai, műszaki, logisztikai, menedzserasszisztens szakképesítés,

•         hasonló munkakörben szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

•         Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),

•         Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

•         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (vagy annak feladását igazoló szelvény)

•         iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló bizonyítványok másolata

•         Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy a pályázat tartalmának és személyes adatainak a pályázat elbírálásában részt vevők általi megismeréséhez hozzájárul,

•         nyilatkozat orvosi vizsgálat vállalásáról

•         összeférhetetlenségi nyilatkozat (Kttv.)

•         Részletes fényképes szakmai önéletrajz a 45/2012. (III.20.) Korm.rendelet szerint

•         nyilatkozat vagyonnyilatkozattételi kötelezettség elfogadásáról

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. május 3.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Varju Miklósné nyújt, a 24/542-155/6 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

•         Postai úton, a pályázatnak a Délegyházi Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (2337 Délegyháza, Árpád utca 8. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 258-16/2019 , valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi előadó.

•         Személyesen: Varju Miklósné, Pest megye, 2337 Délegyháza, Árpád utca 8. 2-es iroda.

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

Határidőben benyújtott pályázatnak azt kell tekinteni, amely legkésőbb a benyújtási határidő utolsó napján 12 óráig a Polgármesteri Hivatalba beérkezett. A beérkezett pályázatok áttekintése és annak érvényessége esetén a jegyző személyes meghallgatást követően dönt a nyertes pályázó személyéről. Fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. május 7.

 

A Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Zsebi-Baba Családi Bölcsőde Zsebi-Baba Családi Bölcsőde vezető (magasabb vezető) beosztás ellátására.

                       

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Zsebi-Baba Családi Bölcsőde

Zsebi-Baba Családi Bölcsőde vezető (magasabb vezető)

beosztás ellátására.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:            határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

                       

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:      A vezetői megbízás határozott időre, 5 év-ig szól.

A munkavégzés helye:                     Pest megye, 2337 Délegyháza, Árpád utca 2.

A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A családi bölcsőde vezetői feladatainak ellátása

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

•         Főiskola, 1. csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA) vagy 2. a) bölcsődei szakgondozó (OKJ), b) csecsemő- és kisgyermekgondozó (OKJ), c) csecsemő- és kisgyermeknevelő-gondozó (OKJ), d) csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó (OKJ), e) kisgyermekgondozó, -nevelői (OKJ), f) csecsemő- és kisgyermeknevelő asszisztens (FOKSZ), g) csecsemő- és gyermekgondozói (OKJ) végzettséggel rendelkező: intézetvezető, szakoktató, védőnő, felsőfokú szociális szakképzettségű személy vagy pedagógus szakképzettségű személy, ,

•         Angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga,

•         bölcsőde vezetésében szerzett - Legalább 5 év feletti vezetői tapasztalat,

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

•         Helyismeret

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

•         iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló bizonyítványok másolata

•         szakmai gyakorlat igazolása

•         az intézmény vezetésére vonatkozó (vezetési) program a szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléssel

•         3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (vagy annak feladását igazoló szelvény)

•         a pályázó nyilatkozata, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez, továbbításához hozzájárul, a pályázó nyilatkozata, amely szerint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997.évi XXXI. törvény 15. §-ának (8) bekezdésében meghatározott kizáró ok vele szemben nem áll fenn,

•         a pályázó szakmai önéletrajza,

•         orvosi alkalmassági vizsgálathoz történő hozzájáruló nyilatkozat

A beosztás betölthetőségének időpontja:

A beosztás a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 7.

A pályázatok benyújtásának módja:

•         Postai úton, a pályázatnak a Délegyháza Község Önkormányzata címére történő megküldésével (2337 Délegyháza, Árpád utca 8. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 3115-1/2019 , valamint a beosztás megnevezését: Zsebi-Baba Családi Bölcsőde vezető.

•         Személyesen: Varju Miklósné, Pest megye, 2337 Délegyháza, Árpád utca 8. 2-es iroda.

A pályázat elbírálásának módja, rendje:

Határidőben benyújtott pályázat az,mely legkésőbb a benyújtási határidő utolsó napján 12 óráig a Polgármesteri Hivatalba beérkezett. A pályázatok érvényessége esetén a munkáltató a pályázati anyag alapján kiválasztott pályázók személyes meghallgatását, valamint a Pénzügyi – Fejlesztési – Ügyrendi, és az Oktatási – Kulturális – Sport Bizottság együttes szakmai véleményezését,valamint a jogszabály által előírt véleményezéseket követően, de legkésőbb a Kt. ülésén dönt.

A pályázat elbírálásának határideje: 2019. július 31.

 

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.