Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tisztelt Választópolgárok, Jelöltek! Kedves Érdeklődők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelöltek 2024. június 3-án 17.00 órai kezdettel tartandó bemutatkozó fórumát élő adásban közvetítjük Délegyháza Facebook oldalán.

A bemutatkozó fórum szabályai az alábbiak:

A nyilvántartásba vett polgármester-jelöltek maximum 10 perc, a képviselőjelöltek és a nemzetiségi jelöltek maximum 3 perc időtartamban mondhatják el bemutatkozó beszédüket.

A bemutatkozásra választástípusonként csoportosítva, a jelöltek szavazólapi sorrendjében kerül sor. Először a nemzetiségi képviselő-jelöltek, aztán a képviselő-jelöltek, végezetül pedig a polgármesterjelöltek mutatkoznak be Bulyákiné Éberth Anna moderátor közreműködésével. Végezetül – rövid szünet után - a megjelent érdeklődők jelöltekhez intézett kérdéseire kerül sor.

A kérdéseket a Művelődési Ház előterében választástípusonként kihelyezett urnákba lehet elhelyezni, melyhez tollakat és papírt is készít ki a Helyi Választási Iroda. A lapra kérjük ráírni, hogy kinek szól a kérdés, és magát a kérdést is. Kérjük, hogy a kérdéseket udvarias hangnemben szíveskedjenek feltenni. A kérdéseket a moderátor olvassa fel, választástípusonként és jelöltenként a szavazólapi sorrendben, először a nemzetiségi jelöltek, majd a képviselőjelöltek, végezetül a polgármester-jelöltek felé intézett kérdéseket.

A válaszok legfeljebb 1 percet vehetnek igénybe kérdésenként, minden jelöltnek lehetősége van azonban arra, hogy 3 kérdésre 2 percben adjon választ. Amennyiben a jelölt élni kíván e lehetőséggel, ezt az adott kérdés hallatán jelezheti a moderátor felé.

Fenti szabályokra való tekintettel a Facebook élő adás hozzászólásait letiltjuk.

 

dr. Molnár Zsuzsanna

HVI vezető

 

Meghívó

 

Meghívó

 

2024. június 3-án 17 órától a Kölcsey Művelődési Központban bemutatkoznak a nemzetiségi képviselőjelöltek, a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A választásról részletesen az Önkormányzat honlapján (www.delegyhaza.hu) a Választási Információk menüpontban, valamint a www.valasztas.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

 

Ügyfélfogadási rend

 

Délegyházi Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje:

 

Hétfő: 8:00-12:00

                                                                      13:00-16:00

Kedd: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS

Szerda: 8:00-12:00

                12:30-17:30

Csütörtök: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS

Péntek: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS

 

Ebédszünet:

12:00-12:30-ig

 

Meghívó

Tisztelt Lakosaink!
 
Délegyháza Község Önkormányzata szeretettel meghív minden délegyházi lakost a 2024.06.05. 17:00 órakor tartandó összekötő út átadó ünnepségére és az azt követő állófogadásra.
Az átadó ünnepségig várjuk lakosaink utcanév javaslatát a lent felsoroltak közül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. 
  • Béke út
  • Szent István utca
  • Vackor utca
  • Hattyú utca
  • Civilek útja
Délegyháza Község Önkormányzata

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.