Délegyháza

Önkormányzat

HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. §-ára hivatkozással tájékoztatom, hogy elkészült a

     „DÉLEGYHÁZA KÖZSÉG TELELPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉNEK, HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSA, KÉT RÉSZTERÜLETRE VONATKOZÓAN”

című terv partnerségi egyeztetési tervanyaga.

 

Bővebben ...

Hirdetmény a vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók NTAK regisztrációjáról

 Hirdetmény a vendéglátó üzletek és turisztikai attrakciók NTAK regisztrációjáról

 

A 2021. évi XCVIII. törvény alapján az egyes kormányrendeleteknek a turizmus-vendéglátás ágazatot érintő stratégiai célú módosításáról szóló 501/2021.(VIII.18.) Korm. rendelet 2021. augusztus 19-i hatállyal módosította a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019.(X.15.) Korm. rendeletet, és a vendéglátó üzlet üzemeltető, valamint a turisztikai attrakció üzemeltető részére kötelezően előírta a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központhoz való csatlakozást, és az Adatszolgáltató Központba történő adatszolgáltatási kötelezettséget.

 

Bővebben ...

Tájékoztatás

 

Tisztelt Szálláshely-szolgáltatók!

 

 

Az egyes kormányrendeleteknek a turizmus-vendéglátás ágazatot érintő stratégiai célú módosításáról szóló 501/2021.(VIII.18.) Korm. rendelet 2021. szeptember 1-jei hatállyal bevezette a szálláshely-minősítés intézményét.

 

 

Ennek keretében a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: szálláshely-minősítő szervezet) vizsgálja a szálláshelyek számára előírt minőségi követelményeknek való megfelelést és ez alapján minőségi fokozatokba sorolja a szálláshelyeket.

 

Bővebben ...

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.