Délegyháza

Önkormányzat

Felhívás - A.S.A megvételre kínálja a kukákat

 Az A.S.A Magyarország Kft. 2013. október 1-től a hulladékgazdálkodási tevékenységétDélegyháza községben megszünteti. A szolgáltató tájékoztatása szerint a bérelt gyűjtőedényzet megvásárlását biztosítja a lakosság számára az alábbi vételárak ellenében. A vásárlási szándékot írásban jelezhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az edényzet eladására vonatkozó ajánlat a következő:
 
Edényzet mérete     Eladási ár Ft/db+ÁFA
 
120 literes                        3.500
240 literes                        4.900
660 literes                      19.000
1100 literes                    25.000
 
További információ: +36/29/540-230
 
Amennyiben az edényzetet nem kívánja megvásárolni, úgy az A.S.A munkatársai az utolsó ürítési napon összegyűjtik a bérelt gyűjtőedényzetet és a központi telephelyre szállítják. A folyamatos hulladékszállítás az új szolgáltató által, továbbra is biztosított.

Kormányhivatali közlemény

 Pest Megyei Kormányhivatal információi szerint Tökölön a Pest Megyei Kormányhivatala Ráckevei Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete hatósági jogkörével visszaélve, arra illetéktelen személy(ek) vendéglátó és élelmiszer kereskedelmi üzletekben az „ÁNTSZ” munkatársának adja ki magát.

Az értesülést követően a Pest Megyei Kormányhivatal az illetékességgel rendelkező Szigetszentmiklósi Városi Rendőrkapitányságon bejelentést tett.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ellenőrzésekre jogosult munkatársaink fényképes, névre szóló hatósági igazolvánnyal rendelkeznek és az ellenőrzés megkezdésekor bemutatják azt.

Javasoljuk, hogy a visszaélések elkerülése érdekében az ellenőrzés előtt az igazolvány bemutatását minden esetben kezdeményezzék.

Pest Megyei Kormányhivatal

Rövidesen indulnak az útfelújítások

A közeljövőben három utcánkban (Széchenyi, Deák, Vásárhelyi) lesz útfelújítás. Képviselő Testületünk a benyújtott pályázatok alapján a Sziget-Szilárd Kft-vel köt szerződést a munkák elvégzésére. A benyújtott pályázatok összefoglaló anyaga innen tölthető le (pdf.)

A feladatfinanszírozás nehézségei

Önkormányzatunk tagja a Gémesi György - Gödöllő polgármestere - által vezetett Magyar Önkormányzatok Szövetségének. E szövetség állást foglalt az újonnan bevezetett feladatfinanszírozási rendszer eddigi tapasztalatairól. Az elemző cikk itt olvasható.

A Máltai Szeretetszolgálat felhívása

A Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja és önkormányzatunk összefogással szeretne enyhíteni a tűzkárt szenvedett családok anyagi terhein. Ennek érdekében a Szeretetszolgálat felhívást fogalmazott meg, mely itt tölthető le.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.