Délegyháza

Önkormányzat

Levelezés az ellenőrzést végző céggel

 Lakosaink részéről több panasz érkezett az ivóvíz- és csatornahálózat szabályszerűségét vizsgáló eljárások miatt. A bejelentések okán levelet írtam az ellenőrzést végző céghez, melyre ez a válasz érkezett. A levelezésből is kitűnően az egyeztetések zömmel eredményesen zárultak, ezért továbbra is arra biztatjuk a fogyasztókat, hogy mindenképpen vegyenek részt a felhívásban foglalt egyeztető tárgyalásokon.

Őszintén remélem, hogy a kezdeti gondok megszűnnek és valamennyi fél megelégedésével lezárhatóak az ellenőrzéssel kapcsolatos eljárások.

Tisztelettel: Dr. Riebl Antal polgármester

Hőségriadó!!!!

Dr. Paller Judit megbízott országos tisztifőorvos asszony – figyelembe véve az Országos Környezet-egészségügyi Intézet szakmai ajánlásait – 2013. augusztus 02.-án 00.00 órától 2013. augusztus 05.-én 24.00 óráig II. fokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére vonatkozóan, tekintettel arra, hogy a várható napi középhőmérséklet eléri a 250C fokot. A hőségriadó elrendeléséről szóló dokumentum innen tölthető le (pdf.)

Országos tűzgyújtási tilalom

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Kirendeltség részéről megküldött - a Vidékfejletsztési Minisztérium által elrendelt - országos tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos felhívás itt olvasható.

 

 

Határozat szavazókörökről

Délegyháza Község Helyi Választási Iroda Vezetője 1/2013. (VII. 25.) számú határozatával döntött Délegyháza község szavazóköreinek kialakításáról. A határozat itt olvasható.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.