Délegyháza

Önkormányzat

Letölthetőek az Építményadó, a Telekadó és a Talajterhelési díj bevallásának nyomtatványai

A bal oldalon található Letöltések menüből elérhető a 2011. évi Építményadó, a Telekadó valamint a Talajterhelési díj bevallásához szükséges nyomtatványok.

A nyomtatványok PDF űrlapként érhetőek el, ami azt jelenti, hogy akár üresen kinyomtathatóak és kézzel kitölthetőek, vagy akár gépen is kitölthetőek és kitöltve kinyomtathatóak. Vigyázat! Az űrlapok mentésekor az Adobe Acrobat Reader nem menti el a kitöltött mezők tartalmát!!!

Letölthető a Helyi Iparűzési Adó bevallásához szükséges nyomtatvány

A bal oldalon található Letöltések menüből elérhető a 2011. évi Helyi Iparűzési Adó bevallásához szükséges nyomtatvány.

A nyomtatvány PDF űrlapként érhető el, ami azt jelenti, hogy akár üresen kinyomtatható és kézzel kitölthető, vagy akár gépen is kitölthető és kitöltve kinyomtatható. Vigyázat! Az űrlap mentésekor az Adobe Acrobat Reader nem menti el a kitöltött mezők tartalmát!!!

Kényelmesebb lesz az ügyintézés

Egy helyszínen fogadja ügyfeleit a DTV Zrt. A térség több települése, így Délegyháza számára is ivóvizet szolgáltató és a szennyvízelvezetést és tisztítást végző dunavarsányi vállalat a jövő év januárjától egyesített ügyfélszolgálatot nyit meg. A mostani két helyszín egyike tehát megszűnik és egy helyen, kényelmesen tudják majd elintézni teendőiket az ügyfelek. A tervek szerint a jelenlegi fogadási időt megtartva Dunavarsányban, a Vörösmarty utcában lesz a hivatalos ügyintézés állandó helyszíne.

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.