Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás utak állapotáról

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Délegyháza Község Önkormányzatának munkatársai jelenleg is dolgoznak az utak rendbetételén, azonban a nagy mennyiségű csapadék okozta károk elhárítása hosszabb időt vesz igénybe. Türelmüket kérjük a probléma megoldásáig.

 

Tisztelettel:  Dr. Riebl Antal

                                polgármester

Délegyháza Község Önkormányzata kiírja a 2017. évre a Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatát felsőoktatási hallgatók számára a 2016/2017-es tanév első és második félévének finanszírozására vonatkozóan

                        Délegyháza Község Önkormányzat                

Polgármester

2337 Délegyháza, Árpád u. 8.

Telefon: (24) 542-155, fax (24) 542-156, E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

__________________________________________________________________________________________________________________________                                                                                                                        

Figyelem! Figyelem!

Délegyházi Diákok!

 

Délegyháza Község Önkormányzata kiírja a 2017. évre a Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatát felsőoktatási hallgatók számára a 2016/2017-es tanév első és második félévének finanszírozására vonatkozóan.

 A pályázók köre:

Kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel (a továbbiakban: lakóhely) rendelkezők részesülhetnek.

 

A pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázati űrlapot (Délegyháza Község honlapjáról lehet letölteni, illetve az önkormányzatba beszerezni.) kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

 

A pályázat feltételrendszeremegegyezik a Bursa Hungarica Felsőoktatási pályázat kiírásával:

Ø  alap ill. mesterszakon nappali tagozatos tanulmányok folyatatása, illetve a sikeresen abszolvált első és második félév leckekönyv másolatának benyújtása, a második félévi támogatás kiutalásának feltétele a második félévi leckekönyv másolatának 2017. július 15-ig történő bemutatása.;

Ø  szociális helyzet igazolása;

Ø  délegyházi állandó lakos.

A támogatás nyújtásának módja:

A támogatás kifizetése egy összegben a 2016/2017-es tanév első és második féléve befejezésének igazolása után történik.

A pályázatokat 2017. február 24. napján 11 óráig kell benyújtani az önkormányzathoz,  a pályázati anyagban szereplő módon. Mindenki figyelmét felhívom, hogy az időpont elmulasztása kizárást eredményez.

 

                                                                                                     dr. Riebl Antal

                                                                                                      polgármester

Nyomtatvány letölthető

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Környezetvédelem

Copyright © 2013. All Rights Reserved.