Délegyháza

Önkormányzat

Menetrend egyeztetés

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT.

SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI IGAZGATÓSÁG

KÖZPONTI KÖZLEKEDÉSSZERVEZŐ IRODA TÁJÉKOZTATÓJA

 

 

„Az országos, elővárosi és regionális személyszállítási közszolgáltatások megrendelője a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, melynek felhatalmazása alapján a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatósága végzi a közforgalmú közösségi közlekedés szervezését, társadalmi egyeztetését. 

A 2018/2019-es menetrendi évre vonatkozó menetrendek szakmai előkészítését és önkormányzati egyeztetését egységes eljárási rend keretein belül 2018. április hónaptól országosan megkezdik.

A menetrendi egyeztetés törvényi kötelezettségen felüli célja az önkormányzatok tájékoztatása a tervezett menetrendi változásokról, a menetrend módosítását igénylő javaslatok, észrevételek összegyűjtése a közösségi közlekedés színvonalának javítása érdekében. A menetrendi egyeztetésen elhangzó önkormányzati igényeket a KTI Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság a szolgáltató társaságokkal közösen megvizsgálja, és javaslatot dolgoznak ki a menetrendi irányelvekben meghatározott elvárások figyelembe vételével a hivatásforgalmat kiszolgáló valós utazási igények lehetőség szerinti teljesítésére.

Az egyeztetések lebonyolításában egy új módszertant kívánnak bevezetni, melynek során a közlekedési kapcsolataikban összefüggő térségekben összevont egyeztetések megtartására törekszenek. Természetesen az új rendszerben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy továbbra is minden települési önkormányzat számára biztosítsák az egyeztetési folyamatban való részvétel lehetőségét.”

 

Délegyháza Község Önkormányzata a lakosság tényleges igényeit szeretné képviselni a az említett egyeztetésen, ezért kérjük, hogy javaslataikat 2018. április 16. 16:00-ig juttassák el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

                                                                              Tisztelettel:

Délegyháza Község Önkormányzata

 

Tájékoztatás Hulladékszállítással Kapcsolatban!

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

A DTkH Nonprofit Kft. által hulladékszállítási ügyben megküldött szórólapokat – a DTkH Nonprofit Kft. ügyvezetőjével folytatott személyes egyeztetésen született megegyezés alapján - az alábbiakkal egészítjük ki:

A szolgáltató elszállítja a zöldhulladék elszállítására szolgáló, a következőkben felsorolt biológiailag lebomló zsákban kihelyezett zöldhulladékot is mindaddig, amíg az a lakosság rendelkezésére áll. Ezek a kihelyezhető zsákok a következők: 

-    A 2017. évben a Vertikál Nonprofit Zrt. által biztosított zöldhulladék gyűjtő zsák,

-    a Városi Sándor egyéni vállalkozó (2337 Délegyháza Rákóczi utca 2. szám alatti vasáru üzlet) által értékesített 100.- Ft/db áron vásárolható biológiailag lebomló zsák (mely jelenleg is beszerezhető a vasáru üzletben),

-    A 2017. évben a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályán vásárolt biológiailag lebomló zsák.

 

Az egyeztetések további eredménye, hogy a kizárólag zöldhulladék gyűjtésére szolgáló edényzetben (amire rá kell írni, hogy zöldhulladék) kihelyezett zöldhulladékot továbbra is elszállítja a szolgáltató.

 

 

 

Délegyháza Község Önkormányzata

Bírósági ülnökök választása

A jelölő és az elfogadó nyilatkozatot és a hozzájuk csatolt erkölcsi bizonyítványt legkésőbb 2018. április 16-ig kell megküldeni a következő címre: 1052 Budapest, Városház u. 7. Pest Megyei Önkormányzati Hivatal Jegyzői Iroda.

FELHÍVÁS

 

 

 

Pedagógus ülnök (Be. 680. § (5) a) pont)

Pszichológus ülnök (Be. 680. § (5) b) pont)

család-              gyermek              és

ifjúságvédelmi           szolgáltatás,

gyámügyi igazgatás keretében dolgozó személy (Be. 680. § (5) c) pont) Budapest

Környéki

Törvényszék

Pest            Megyei

Önkormányzat

16

4

4

 

Érd Megyei Jogú Város

Önkormányzata

2

1

1

 

 

 

 

 

Felhívás

Kedves Európa!

Mi, magyarok és a kisebbségben élő magyar közösségek, hozzád tartozunk. Kultúránkkal gazdagítunk, hagyományainkkal színesebbé teszünk téged. Most rajtad a sor:
Állj ki a kisebbségben élő magyar közösségekért!
Olyan Európát akarunk, ahol a nemzeti közösségek szabadon használhatják anyanyelvüket, szabadon rendelkezhetnek iskoláikról, és ahol nem hátráltatják a nemzeti régiók gazdasági megerősödését.

Egyenlő bánásmódot akarunk az őshonos nemzeti kisebbségeknek, mert ők is teljes jogú polgáraid!

Arra kérünk, hogy védd meg a nemzeti kisebbségek jogait, a jövőnk múlik rajta! A magyar nemzeti közösségek számítanak rád!

Tisztelt Lakosok!

Önkormányzatunk is szívén viseli a határon túl élő magyarok sorsát és támogatja a kezdeményezést!
Kérjük, amennyiben Ön is egyetért a felhívással fáradjon be Önkormányzatunkhoz, vagy valamely Délegyházán található élelmiszer üzletbe (Klári Bolt, CBA, Dél-Egy Ker Abc, Rényei üzlet, Rubin élelmiszer) aláírni az altírásgyűjtőívet.

Köszönettel:

Délegyháza Község Önkormányzata

Tájékoztatás Ügysegéd!

Tájékoztatás
 
 
Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2018. március 19-én és március 26-án a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal nem tud ügysegédet biztosítani Délegyháza településen.
 
Megértésüket Köszönjük!

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Környezetvédelem

Copyright © 2013. All Rights Reserved.