Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tisztelt Választópolgárok, Jelöltek! Kedves Érdeklődők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a jelöltek 2024. június 3-án 17.00 órai kezdettel tartandó bemutatkozó fórumát élő adásban közvetítjük Délegyháza Facebook oldalán.

A bemutatkozó fórum szabályai az alábbiak:

A nyilvántartásba vett polgármester-jelöltek maximum 10 perc, a képviselőjelöltek és a nemzetiségi jelöltek maximum 3 perc időtartamban mondhatják el bemutatkozó beszédüket.

A bemutatkozásra választástípusonként csoportosítva, a jelöltek szavazólapi sorrendjében kerül sor. Először a nemzetiségi képviselő-jelöltek, aztán a képviselő-jelöltek, végezetül pedig a polgármesterjelöltek mutatkoznak be Bulyákiné Éberth Anna moderátor közreműködésével. Végezetül – rövid szünet után - a megjelent érdeklődők jelöltekhez intézett kérdéseire kerül sor.

A kérdéseket a Művelődési Ház előterében választástípusonként kihelyezett urnákba lehet elhelyezni, melyhez tollakat és papírt is készít ki a Helyi Választási Iroda. A lapra kérjük ráírni, hogy kinek szól a kérdés, és magát a kérdést is. Kérjük, hogy a kérdéseket udvarias hangnemben szíveskedjenek feltenni. A kérdéseket a moderátor olvassa fel, választástípusonként és jelöltenként a szavazólapi sorrendben, először a nemzetiségi jelöltek, majd a képviselőjelöltek, végezetül a polgármester-jelöltek felé intézett kérdéseket.

A válaszok legfeljebb 1 percet vehetnek igénybe kérdésenként, minden jelöltnek lehetősége van azonban arra, hogy 3 kérdésre 2 percben adjon választ. Amennyiben a jelölt élni kíván e lehetőséggel, ezt az adott kérdés hallatán jelezheti a moderátor felé.

Fenti szabályokra való tekintettel a Facebook élő adás hozzászólásait letiltjuk.

 

dr. Molnár Zsuzsanna

HVI vezető

 

Meghívó

 

Meghívó

 

2024. június 3-án 17 órától a Kölcsey Művelődési Központban bemutatkoznak a nemzetiségi képviselőjelöltek, a képviselőjelöltek és a polgármesterjelöltek.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A választásról részletesen az Önkormányzat honlapján (www.delegyhaza.hu) a Választási Információk menüpontban, valamint a www.valasztas.hu oldalon tájékozódhatnak.

 

 

Tájékoztatás

 

Tisztelt Választópolgárok!

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Hivatalomhoz a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériumtól 2024. május 21-én elektronikus úton érkezett tájékoztatás alapján Magyarország minden okmányirodájában 2024. június 7-én pénteken délelőtt 10.00 órától, valamint 8-án szombaton és 9-én vasárnap az ügyfélfogadási idő kezdetétől annak befejezéséig a lakcímváltozással kapcsolatos ügyekben az ügyfélfogadás szünetel.

 

Annak érdekében, hogy a szavazásban való részvételt senki esetében se akadályozza a lakcímkártya hiánya, a lakcímváltoztatással nem járó lakcímigazolvány pótlási ügyekben a kormányablakok pénteken a szokásos kormányhivatali nyitvatartási időben, a nyitva tartásra kijelölt kormányablakok szombaton és vasárnap rendkívüli nyitvatartási időben, reggel 7.00 óra és este 19.00 óra között az ügyfelek rendelkezésére állnak.

 

Délegyháza, 2024. május 22.

 

 
dr. Molnár Zsuzsanna

 

Jegyző, Helyi Választási Iroda Vezető

 

Földi szúnyoggyérítésről tájékoztatás

 

TÁJÉKOZTATÓ FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

 

 

 

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén, földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.

 

 

A kezelés pontos időpontja: 2024. május 21. napján, napnyugta utáni órákban.

 

Pótnapok: 2024. május 22-23. napjai, ugyanebben az időben.

 

Bővebben ...

Tájékoztatás

Tisztelt Délegyházi Lakosok!
 
Az  összekötő út kivitelezésének dinamikus előrehaladása miatt teljesen lezárja a kivitelező 2024. 05. 14 - 05.22. között a Rákóczi utca - összekötő út - Kossuth Lajos utcai csomópontot. Az érintett csomópontot a csatolt térkép alapján lehet  kikerülni a Tompa köznél, illetve a Szabadság térnél.
 
Délegyháza Község Önkormányzata

Délegyháza forgalomterelés Rákóczi utca átkötő út 2

 
 

SJ Sticky Any Module

Széchenyi Terv Plusz logó

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.