Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás

Tisztelt Lakosság!

Az áramszolgáltató értesítése alapján 2023.11.09-én és 2023.11.10-én 9:00 - 16:00ig a listában szereplő ingatlanoknál áramszünet lesz.

Megértésüket köszönjük!

Délegyháza Község Önkormányzata

 

Térkép

Értesítő

Lista1

Lista2

Lista3

 

Áramszünet

Tisztelt Lakosság!

Az áramszolgáltató értesítése alapján 2023. november 03-án 9:00 - 14:00ig a listában szereplő ingatlanoknál áramszünet lesz, az Általános Iskola áramfejlesztése miatt.

Megértésüket köszönjük!

Délegyháza Község Önkormányzata

 

Lista

Bursa Hungarica felhívás

 Figyelem! Figyelem!

Délegyházi Diákok!

 

Délegyháza Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve ezennel kiírja a 2023. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2023/2024. tanév második és a 2024/2025. tanév első félévére vonatkozóan.

 

A pályázók köre:

A Bursa Hungarica Ösztöndíjban az 51/2007. (III. 26.) Kormányrendelet 18. § (2) bekezdése alapján kizárólag a települési önkormányzat területén állandó lakóhellyel (a továbbiakban: lakóhely) rendelkezők részesülhetnek. 

Az ösztöndíjat minden pályázati fordulóban újra kell pályázni.

A pályázat benyújtásának módja és határideje: 2023. november 3.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázatokat 2023. november 3-ig kell benyújtani az önkormányzathoz a pályázati anyagban szereplő módon. Mindenki figyelmét felhívjuk, hogy az időpont elmulasztása kizárást eredményez.

 

 

                                                                                   Délegyháza Község Önkormányzata

 

Pályázati Kiírás A

Pályázati Kiírás B                                                                                                           

 

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Közadattár

ISO 14001

Környezetvédelem

Délegyháza környezetvédelmi programja

Copyright © 2013. All Rights Reserved.