Délegyháza

Önkormányzat

Tájékoztatás Hulladékszállítással Kapcsolatban!

Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

A DTkH Nonprofit Kft. által hulladékszállítási ügyben megküldött szórólapokat – a DTkH Nonprofit Kft. ügyvezetőjével folytatott személyes egyeztetésen született megegyezés alapján - az alábbiakkal egészítjük ki:

A szolgáltató elszállítja a zöldhulladék elszállítására szolgáló, a következőkben felsorolt biológiailag lebomló zsákban kihelyezett zöldhulladékot is mindaddig, amíg az a lakosság rendelkezésére áll. Ezek a kihelyezhető zsákok a következők: 

-    A 2017. évben a Vertikál Nonprofit Zrt. által biztosított zöldhulladék gyűjtő zsák,

-    a Városi Sándor egyéni vállalkozó (2337 Délegyháza Rákóczi utca 2. szám alatti vasáru üzlet) által értékesített 100.- Ft/db áron vásárolható biológiailag lebomló zsák (mely jelenleg is beszerezhető a vasáru üzletben),

-    A 2017. évben a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztályán vásárolt biológiailag lebomló zsák.

 

Az egyeztetések további eredménye, hogy a kizárólag zöldhulladék gyűjtésére szolgáló edényzetben (amire rá kell írni, hogy zöldhulladék) kihelyezett zöldhulladékot továbbra is elszállítja a szolgáltató.

 

 

 

Délegyháza Község Önkormányzata

Bírósági ülnökök választása

A jelölő és az elfogadó nyilatkozatot és a hozzájuk csatolt erkölcsi bizonyítványt legkésőbb 2018. április 16-ig kell megküldeni a következő címre: 1052 Budapest, Városház u. 7. Pest Megyei Önkormányzati Hivatal Jegyzői Iroda.

FELHÍVÁS

 

 

 

Pedagógus ülnök (Be. 680. § (5) a) pont)

Pszichológus ülnök (Be. 680. § (5) b) pont)

család-              gyermek              és

ifjúságvédelmi           szolgáltatás,

gyámügyi igazgatás keretében dolgozó személy (Be. 680. § (5) c) pont) Budapest

Környéki

Törvényszék

Pest            Megyei

Önkormányzat

16

4

4

 

Érd Megyei Jogú Város

Önkormányzata

2

1

1

 

 

 

 

 

Felhívás

Kedves Európa!

Mi, magyarok és a kisebbségben élő magyar közösségek, hozzád tartozunk. Kultúránkkal gazdagítunk, hagyományainkkal színesebbé teszünk téged. Most rajtad a sor:
Állj ki a kisebbségben élő magyar közösségekért!
Olyan Európát akarunk, ahol a nemzeti közösségek szabadon használhatják anyanyelvüket, szabadon rendelkezhetnek iskoláikról, és ahol nem hátráltatják a nemzeti régiók gazdasági megerősödését.

Egyenlő bánásmódot akarunk az őshonos nemzeti kisebbségeknek, mert ők is teljes jogú polgáraid!

Arra kérünk, hogy védd meg a nemzeti kisebbségek jogait, a jövőnk múlik rajta! A magyar nemzeti közösségek számítanak rád!

Tisztelt Lakosok!

Önkormányzatunk is szívén viseli a határon túl élő magyarok sorsát és támogatja a kezdeményezést!
Kérjük, amennyiben Ön is egyetért a felhívással fáradjon be Önkormányzatunkhoz, vagy valamely Délegyházán található élelmiszer üzletbe (Klári Bolt, CBA, Dél-Egy Ker Abc, Rényei üzlet, Rubin élelmiszer) aláírni az altírásgyűjtőívet.

Köszönettel:

Délegyháza Község Önkormányzata

Tájékoztatás Ügysegéd!

Tájékoztatás
 
 
Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleket, hogy 2018. március 19-én és március 26-án a Szigetszentmiklósi Járási Hivatal nem tud ügysegédet biztosítani Délegyháza településen.
 
Megértésüket Köszönjük!

Tájékoztatás Kérése

Tisztelt Képviselőjelöltek!

A közelgő országgyűlési választásokra figyelemmel három – a településünk számára különösen fontos - kérdés fogalmazódott meg bennem Délegyháza Község Polgármestereként. Kérem a Tisztelt országgyűlési képviselőjelölteket, szíveskedjenek ezekre választ adni:

 

1.      Mit tervez Délegyháza község lakosságának életkörülményeit ellehetetlenítő kavicsbányászat ellen? Mikor lesz végre beleszólásunk a saját sorsunkba? A jelenlegi gyakorlat szerint ugyanis lényegileg semmilyen jogunk nincs e vonatkozásban.

 

 

2.      A tervben lévő Kínai - Magyar Vasúti Nonprofit Zrt. által megvalósítandó tervezett beruházás gyakorlatilag kettévágja községünket. Milyen segítségre számíthatunk e probléma megoldásában? (pl.: A gyalogos és a gépjármű fogalom hogyan fog megvalósulni?)

 

 

3.      Kérem fejtse ki álláspontját a települési önkormányzatok önállóságával összefüggésben. Kérem nyilatkozzon, hogy egyetért-e az önkormányzati jogkörök további csorbításával, illetve a polgármesteri hivatalok hatáskörének további szűkítésével?

Bízom abban, hogy válasza elősegíti a választópolgáraink hiteles tájékoztatását a bennünket érintő legfontosabb kérdésekben.

 

 

                                                                                                                                                     Tisztelettel:

                                                                                                                                                                                                                                                                    dr. Riebl Antal

                                                                                                                                                                                                                                                                    polgármester

Keresés

Bejelentkezés

A regisztrációval Ön elfogadja a regisztrált felhasználókra vonatkozó szabályokat, melyet a Fórum oldal, Szabályzat fülre klikkelve olvashat el.

Környezetvédelem

Copyright © 2013. All Rights Reserved.